Okulumuz Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu ERASMUS Okul Eğitimi Ortağı

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu, gerekli ön hazırlıkları yaparak, eğitimdeki gelişmeleri yakından takip edebilmek, dijital araçların eğitimde faydalı kullanımını gözlemlemek ve dil eğitimini geliştirmek amacıyla Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus + Akreditasyon programına başvurmustur. Yapılan değerlendirmeler sonucunda okul, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2024 Erasmus+ Okul Eğitimi Konsorsiyum Ortağı olarak seçilmiştir.

Program kapsamında yurt dışına gidip iş başı gözlem yapacak olan öğretmenler, edindikleri deneyimleri hem bölgemizdeki öğretmenlerle paylaşacak hem de öğrencilerin daha yenilikçi yaklaşımlarla ve dijital araçları faydalı bir şekilde kullanarak eğitim görmelerini sağlayacaklardır. Ayrıca bu deneyimler okulda hazırlanacak yeni projelere de ilham kaynağı olacaklardır.

Bu çalışmaları okulumuz adına yürüten İngilizce Öğretmenimiz Aydın Alkaya 'ya, Müdür Yardımcılarımıza, öğretmenlerimize teşekkür ederim. Başarılarının devamını diliyorum.

04-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 16:14 - Görüntülenme: 65