Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu

Telefon : 0326 614 29 58
WEB https://eminesaadetcarmikliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Barbaros Mahallesi Mithat Paşa Caddesi No105 İskenderun/Hatay
VİZYON : Her alanda model okul olup; başarılarıyla adından söz ettirebilen, geleceğe şimdiden hazır, sosyal yönü gelişmiş, 21. Yüzyılın yaratıcı, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, yurtsever, bilgi ve beceri bakımından donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven ve değerlerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 23 Nisan Egemenlik Kupası İskenderun Futbol Birinciliği; 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Okullar arası Basketbol Turnuvası İl Dördüncülüğü; 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Cumhuriyet Koşusu İskenderun ferdi ve takım birinciliği; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Okullar arası Futsal il Dördüncülüğü elde edilmiştir.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:20-15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP DOLMUŞ GÜZERGAHLARI OKULUMUZ CIVARINDAN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : İLÇE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 60 KM OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZUN HALIHAZIRDA; KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR KIZ VOLEYBOL TAKIMI, KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR ERKEK BOCCE TAKIMI, KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR KIZ BOCCE TAKIMI, KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR ERKEK FUTBOL TAKIMI BULUNMATADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :