Etiket Sonuçları: ÖĞRENCİLERİ

Mrt

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Deniz Temiz Derneği/Turmepa arasında düzenlenen "Geleceği kodluyoruz!H2O" projesi işbirliği protokolü kapsamında, okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Özgür ÇOLAKOĞLU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Emrah AK koordinatörlüğünde okulumuz öğrencileri Hanife Uysal Ortaokulunda bulunan Deniz Temiz Derneği'nin kurmuş olduğu beceri atölyesi ve kodlama atölyesinde keyifli zamanlar geçirerek farklı deneyimler elde ettiler.

Ekm

Okulumuz öğrencileri "2022 Sosyal Uyum-3" projesi kapsamında 85 öğrencimizin katılımıyla Tarihi ve Turistik Yerler Gezisi düzenlenmiştir. Tüm öğrencilerimize Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz ⁦Seyit Ali Buyuk⁩'ün katılımıyla hediyeleri takdim edilmiştir. Geziyi organize eden Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Piktes Ekibine ve Gezide görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.