Etiket Sonuçları: iskenderun

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuz kız voleybol takımı ilçe dördüncüsü, erkek voleybol takımı ilçe ikincisi olarak okulumuza kupa kazandırmışlardır.

Bu olumsuz şartlara rağmen öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz İbrahim Gündüz ve Alper Köksoy'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

05.06.2024 tarihinde Uygulanan Deneme Sınavı Cevap Anahtarına aşağıdaki bağlatıdan ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/31/06/723696/dosyalar/2024_03/06085748_cevapanahtari.pdf

Nis

İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN'in girişimleri ile sevgili öğrencilerimizin kullanımı için Limak-Port tarafından okulumuza ibe edilen konteyner teslim alındı. Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN'e ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal KÖSEOĞLU'na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

28 Ekim Pazartesi günü İskenderun Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreninin ardından, 29 Ekim Salı günü hem ilçe merkezindeki törende, hem de okulmuzda düzenlediğimiz törende Cumhuriyet coşkusunu yaşadık. Törenlerde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.