Etiket Sonuçları: Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu Tekvando İl Şampiyonu

Şbt

Okul Sporları kapsamında ilçe ve il genelinde Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Tekvando müsabakaları yapılmıştır.

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu öğrencilerinden Kadri Ersöz Yıldız Erkekler Tekvando müsabakalarında il birincisi olarak bölge finallerinde ilimizi temsil edecektir.

Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu öğrencilerinden Irmak Bekliyen Yıldız Kızlar Tekvando müsabakalarında il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde katkı sağlayan Antrenör Nurullah Arıkan hocamıza, Müdür Yardımcımız Pekin Canımoğlu ve Davut Bal 'a , beden eğitimi öğretmenlerimiz İbrahim Gündüz ve Alper Köksoy'a, öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum.

Öğrencilerimizin bu başarısı okulumuza, ilçemize, ilimize hayırlı olsun. Başarılı daim olsun.